EL VERANO AFHAAL CENTRUM

EL VERANO AFHAAL CENTRUM Iedere dag pizzadag, met onze bekroonde pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 976 beoordelingen
6 apr 2020 om 14:03 Pizza's van El Verano vind ik de lekkerste van Bussum
6 apr 2020 om 12:48 Pizza was lekker maar erg zout Spareribs waren niet echt gebakken en ook erg zout
6 apr 2020 om 10:06 Wij hadden voor 18.30 besteld en om 18.15 werd er netjes gebeld dat het door drukte een half uur later werd. Om 19 uur precies werd de maaltijd bezorgden het was erg lekker. Pikante spearribs
5 apr 2020 om 21:19 Anders nooit klachten, maar deze keer was het niet goed. Broodje was smakeloos, friet was vet en dubbel gebakken, normaal zit er groente bij de gamba’s, maar het bakje hiervoor was leeg (?) en de bezorging was een half uur te laat.
4 apr 2020 om 21:13 Super lekkere pizza’s en snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar!
3 apr 2020 om 21:32 Heerlijk eten, snel bezorgd!
25 mrt 2020 om 12:29 wij hadden bestelnummer 1NM0HY. De pizza's waren op zich prima, echter van 1 pizza bijna de hele rand verbrand; niet een beetje, maar echt zwart. Ik heb hier een foto van als jullie het willen zien, maar dit mag je zo echt niet uitleveren; zonde!!!!
25 mrt 2020 om 8:59 ik bestelde ossenhaassate, een paar minuten later werd ik gebeld dat dit op was en varkenshaassate wel kon prima. Bestelling gekregen zit er 1 saté in en niet 2. Gebeld en ze zouden het zsm brengen. 20min komt de bez. sorry het is kipsate geen Varkenshaas
25 mrt 2020 om 7:20 Meer een tip voor jullie site: hoe kunnen we online het fooi voor de bezoreger aavullen? Ze verdienen het echt en in deze tijden is contactlos betalen erg belangrijk!
18 mrt 2020 om 22:37 Snel bezorgd en de spareribs waren heerlijk!
18 mrt 2020 om 7:42 Wauw super lekker pizza shoarma besteld.Dit keer zat er extra kaas op.Zaaaaalig zo door gaan yummmmmmieeee..En super snel bezorg door een hele beleefde jongen.
18 mrt 2020 om 7:42 Echt top service met top eten. Wellicht iets langer moeten wachten op de bezorging, maar dat is volkomen begrijpelijk in deze tijd.